Un deputat de la PNL îi cere demisia lui Răzvan Cuc: Cu recepţii făcute pe jumătate vom avea autostrăzi la Paştele Cailor

Deputatul PNL Lucian Bode a transmis, marţi, că ministrul Transporturilor Răzvan Cuc maschează "eşecul" inaugurării celor 43 de km din A1 Lugoj –Deva prin promisiunea de finalizare a magistralei de mterou M5. Astfel, liberalul îi cere demisia ministrului şi a şefului CNAIR.

352 afișări
Imaginea articolului Un deputat de la PNL îi cere demisia lui Răzvan Cuc: Cu recepţii făcute pe jumătate vom avea autostrăzi la Paştele Cailor

Un deputat de la PNL cere demisia lui Răzvan Cuc: Cu recepţii făcute pe jumătate vom avea autostrăzi la Paştele Cailor

”Incompetenţa de la transporturi loveşte din nou! Domnule ministru, Răzvan Cuc, cu recepţii făcute pe jumătate vom avea autostrăzi în România la Paştele Cailor! În plin scandal legat de recepţia loturilor 3 şi 4 din autostrada Lugoj-Deva , ministrul transporturilor Răzvan Cuc lansează o fumigenă şi promite finalizarea în decembrie a unui alt obiectiv important - magistrala de metrou M5 Drumul Taberei-Eroilor! Ca să mascheze eşecul inaugurării celor 43 de km din A1 Lugoj –Deva, promisă iniţial la sfârşitul lunii iulie, apoi până pe 15 august, ministrul Răzvan Cuc iese la rampă şi încearcă să arunce praf în ochii celor care încă se mai încred în spusele domniei sale”, a scris, marţi, pe Facebook, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură a Camerei Deputaţilor, liberalul Lucian Bode.

Bode a adăugat că la mijlocul lunii august ministrul Transporturilor şi Guvernul PSD nu au reuşit să finalizeze niciun kilometru de autostradă din cei 100 km promişi.

Politicianul a afirmat că România nu va putea să ducă la bun sfârşit niciun proiect cu actuala echipă de la Transporturi şi CNAIR.

”Ne aflăm în următoarea situaţie –loturile 3 si 4 din A1 Lugoj-Deva au fost prezentate de către CNAIR la pachet, când se discuta despre inaugurare erau mereu prezentate cu acelaşi termen. Brusc, în al 12 lea ceas, CNAIR constată că sunt nereguli pe lotul 3 şi recepţia va fi amânată. Deşi lotul 4 poate fi recepţionat, pe el nu se va putea circula până când nu se remediază problemele de pe lotul 3! Este clar că în România cu echipa actuală de la Transporturi şi CNAIR niciun proiect major nu are şanse să fie dus la bun sfârşit fără blocaje!”, a adăugat deputatul PNL.

Bode le cere demisia şefilor de la Transporturi şi CNAIR.

”Pe frontispiciul celor două instituţii scrie cu litere mari-incompetenţă, dezinteres şi minciună! După o rectificare negativă la transporturi, după acest nou episod halucinant de neprofesionalism un singur lucru mai poate spăla ruşinea care acoperă aceste 2 instituţii - demisia de urgenţă a celor doi şefi de instituţii!”, a conchis Lucian Bode.

Reacţia vine în contextul în care ministrul Transporturilor Răzvan Cuc a declarat, marţi, aflat într-o vizită pe loturile 3 şi 4 ale Autostrăzii Lugoj – Deva că lotul 4 Lugoj-Deva va fi dat în circulaţie săptămâna viitoare.

Lotul 4 Lugoj – Deva de pe A1, cu o lungime de 22 km, între Şoimuş şi Ilia, în judeţul Hunedoara, a fost recepţionat luni, dar nu poate fi deschis circulaţiei, din cauză că nu poate fi descărcat traficul. Bretelele rutiere care ar fi permis descarcarea traficului auto de pe lotul 4, se află pe lotul 3 al autostrazii Lugoj-Deva, pe care nu a putut fi începută recepţia din cauză că nu au fost îndeplinite condiţiile tehnice necesare, a precizat CNAIR.

Taguri:
bode,
cuc,
cnair

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici