Viorica Dăncilă, întâlnire neprogramată cu Liviu Dragnea la Parlament/ Posibilă discuţie despre remaniere

Viorica Dăncilă are o întrevedere, la momentul transmiterii ştirii, cu Liviu Dragnea, potrivit unor surse politice, pentru a discuta despre situaţia remanierii şi o posibilă restructurare guvernamentală. Ea avea programată participarea la un eveniment care figura pe agenda oficială a Executivului.

1516 afișări
Imaginea articolului Viorica Dăncilă, întâlnire neprogramată cu Liviu Dragnea la Parlament/ Posibilă discuţie despre remaniere

Viorica Dăncilă, întâlnire cu Liviu Dragnea în Parlament - surse

”Premierul a plecat să se întâlnească, la Parlament, cu Liviu Dragnea”, au precizat pentru MEDIAFAX surse politice.

Premierul Viorica Dăncilă avea programată, începând cu ora 17.30, participarea la evenimentul de lansare a două apeluri de proiecte cu impact social major, finanţate din fonduri europene, împreună cu ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, şi ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi.

Dăncilă şi Dragnea discută despre situaţia remanierii guvernamentale, dar şi despre o posibilă restructurare.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat joi că a primit propunerile de revocare şi de numire a noilor miniştri şi că prima impresie este aceea că remanierea guvernamentală se realizează ca lucrurile să meargă mai prost, adăugând că îi va transmite premierului un răspuns la începutul acestei săptămâni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici