Big Brother, angajat la ‘Adevarul’

Va puteti imagina un loc de munca unde sa fiti “monitorizati” in permanenta? Ati putea muncii stiind ca, in fiecare clipa, fiecare gest va este atent supravegheat? Ce randament ati da stiindu-va filmati si ascultati permanent?

1 afișare
Imaginea articolului Big Brother, angajat la ‘Adevarul’

Big Brother, angajat la ‘Adevarul’

Acestea sint intrebari la care, cei mai multi nu vor raspunde vreodata din banalul motiv ca pur si simplu nu se vor afla in situatia de mai sus. Si totusi, exista un loc de munca in Bucuresti, unde supravegherea audio-video este cvasi-generala.

Citeste toata stirea pe www.7plus.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici