Egalaţi de polonezi, nu de italieni! Steaua - Napoli 3-3!

Orice, dar orice ar fi fost de spus, doar dacă se gândea cineva să zică "dă Steaua trei goluri lui Napoli", ar fi fost luat de nebun. Dar arbitrul polonez a ucis Steaua. Centralul Borski a prelungit aiurea meciul cu opt minute şi Napoli a egalat la 3.

3 afișări
Imaginea articolului Egalaţi de polonezi, nu de italieni! Steaua - Napoli 3-3!

Egalaţi de polonezi, nu de italieni! Steaua - Napoli 3-3!

Pe stadion în minutul 15 şi 48 de secunde vrei să opreşti timpul. E 3-0 după un început ireal. Într-un sfert de oră, Steaua a reuşit ce nu făcuse în decenii de istorie: le-a umplut italienilor poarta de goluri. Lăcătuş şi-a dopat echipa!


Citeste toata stirea pe www.prosport.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici