ING Real Estate cumpara o galerie comerciala din Iasi cu 40 mil. euro

ING Real Estate Investment Management (ING-REIM), divizia de investitii imobiliare a grupului financiar ING, va achizitiona galeria comerciala a proiectul de retail Felicia Shopping Center din Iasi, tranzactie cu o valoare de circa 40 mil. euro, au declarat surse din piata imobiliara.

1 afișare
Imaginea articolului ING Real Estate cumpara o galerie comerciala din Iasi cu 40 mil. euro

ING Real Estate cumpara o galerie comerciala din Iasi cu 40 mil. euro

Proiectul Felicia Shopping Center este dezvoltat de Soconac, filiala locala a grupului francez Vinci Construction Grands Projets, in parteneriat cu Carrefour, in urma unei investitii totale de 40 mil. euro, si va fi finalizat in toamna acestui an. Centrul comercial va cuprinde un hipermarket Carrefour, cu o suprafata de 15.500 mp si o galerie comerciala cu o suprafata inchiriabila de 10.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici