1 IUNIE: Ziua Copilului, petrecută de Ponta şi miniştri la PSD. Soţia premierului îşi mai doreşte un copil

Premierul Victor Ponta şi soţia sa, Daciana, au sărbătorit, duminică, Ziua Copilului la sediul central al PSD, unde a fost organizată o petrecere pentru cei mici la care au participat mai mulţi miniştri şi lideri social-democraţi, alături de copiii şi soţiile lor.

904 afișări
Imaginea articolului 1 IUNIE: Ziua Copilului, petrecută de Ponta şi miniştri la PSD. Soţia premierului îşi mai doreşte un copil

Ziua Copilului, petrecută de Ponta şi miniştri la PSD. Soţia premierului îşi mai doreşte un copil

Ponta a venit la sediul PSD alături de soţia sa, Daciana, şi de fetiţa lor, Irina, în jurul orei 16.30.

La sosirea sa, petrecerea celor mici era în plină desfăşurare, aceştia fiind antrenaţi la distracţie de către membrii trupei "Zurli", susţineau un concert pe o scenă amplasată în curte.

La serbare au venit miniştrii Robert Cazanciuc, Mihnea Costoiu şi Remus Pricopie, precum şi secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi, şi primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, însoţiţi de copiii lor.

Premierul i-a salutat pe cei prezenţi, s-a fotografiat cu mai mulţi copiii şi a vorbit cu un puşti care desena pe un panou.

Ulterior, premierul a mers în birou, de unde a privind de la fereastră spectacolul.

Unul dintre jocurile pe care copiii au fost antrenaţi să le joace a fost şi cel în care fiecare scria pe un balon o dorinţă, urmând ca toate baloanele să fie eliberate în acelaşi timp.

La acest joc, soţia premierului, Daciana Sârbu a scris pe un balon albastru "un copil". Între timp, premierul s-a alăturat şi el grupului de copii pentru momentul eliberării simultane a baloanelor. Pe balonul său, însă, nu era scrisă nicio dorinţă.

Premierul a mai stat puţin cu copiii, a mai făcut câteva fotografii, după care a părăsit sediul PSD.

Sediul PSD a fost amenajat special pentru serbarea copiilor, fiind umplit de baloane divers colorate. Copiii au avut acces chiar şi în sala în care se desfăşoară şedinţele BPN, unde au putut să stea pe scaunele pe care de regulă stau liderii PSD sau să vorbească la microfoane.

Cei peste o sută de copii – în marea lor majoritate proveniţi de la centre de plasament – au mâncat, după spectacol, o mică gustare.

Petrecerea a durat aproximativ două ore.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici