A început deszăpezirea pe Transfăgărăşan. Iată când ar putea va fi deschis drumul

Drumarii au început deszăpezirea pe Transfăgărăşan şi estimează că şoseaua ar putea fi deschisă în acest an mai repede de 1 iulie, data obişnuită.

814 afișări
Imaginea articolului A început deszăpezirea pe Transfăgărăşan. Iată când ar putea va fi deschis drumul

A început deszăpezirea pe Transfăgărăşan. Iată când ar putea va fi deschis drumul

Potrivit DRDP Braşov, se lucrează în zonele în care nu există risc de avalanşă.

„Am început deszăpezirea Transfăgărăşanului! Deocamdată lucrăm în zonele în care nu există risc de avalanşă şi doar atunci când condiţiile meteo permit intervenţia în siguranţă”, a transmis Direcţia.

Specialiştii estimează că şoseaua ar putea fi deschisă mai repede decât în alţi ani.

„Având în vedere că în acest an avem mai puţină zăpadă faţă de alţi ani, estimăm că vom putea deschide acest drum spectaculos cu mult înainte de data obişnuită de 1 iulie”, arată drumarii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici