Accident grav. Circulaţie blocată în Giurgiu, pe un drum naţional, în urma unui accident cu trei răniţi - FOTO

Circulaţia rutieră este blocată pe DN 6 (E60), în Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, unde două maşini s-au ciocnit, iar cei doi şoferi şi fiul unuia dintre ei au fost răniţi. Elicopterul SMURD chemat să preia bărbatul rănit cel mai grav nu a putut ateriza din cauza vremii.

1069 afișări
Imaginea articolului Accident grav. Circulaţie blocată în Giurgiu, pe un drum naţional, în urma unui accident cu trei răniţi - FOTO

Circulaţie blocată pe un drum naţional din Giurgiu, în urma unui accident cu trei răniţi

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 6 (E60), în localitatea Ghimpaţi, judeţul Giurgiu, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme, produs din cauza neadaptării vitezei într-o curbă şi pătrunderea pe contrasens.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Reprezentanţii ISU Giurgiu declară că în urma impactului dintre cele două maşini au fost răniţi şoferii, în vârstă de 42 de ani şi 21 de ani, precum şi fiul şoferului de 42 de ani, un adolescent de 15 ani.

Elicopterul SMURD chemat să preia bărbatul în vârstă de 42 de ani, inconştient, nu a putut ateriza din cauza vremii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici