ACCIDENT spectaculos în Capitală: Un autobuz STB a căzut în Dâmboviţa/ Firea: Nu pot să dau vina pe nimeni. Ştim cum se circulă | FOTO, VIDEO

Un autobuz STB fără călători a căzut, sâmbătă dimineaţă, în Dâmboviţa, în zona Eroilor din Capitală, în urma unui accident în care a fost implicat şi o maşină. Şoferul autobuzului a fost scos din maşină nevătămat.

20624 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT spectaculos în Capitală: Un autobuz STB a căzut în Dâmboviţa/ Firea: Nu pot să dau vina pe nimeni. Ştim cum se circulă | FOTO, VIDEO

Accident spectaculos în Capitală: Un autobuz STB a căzut în Dâmboviţa/ Firea: Nu pot să dau vina pe nimeni.Ştim cum se circulă | FOTO, VIDEO

UPDATE Firea: Nu pot să dau vina pe nimeni. Ştim cum se circulă

Gabriela Firea a declarat, după ce un autobuz STB a căzut în Dâmboviţa în urma unui accident, că nu poate da vina pe nimeni, deoarece este convinsă că niciunul dintre şoferi nu şi-a dorit un astfel de incident, adăugând că este important că nu au fost victime.

„În acest moment, având în vedere că autobuzul este greu şi nu e nevoie de o maşină oarecare, a trebuit să facem rost de o macara mai mare, pentru că nu exista în dotare. Am închiriat prin compania municipală macara de mare tonaj care se deplasează către locul accidentului, pentru a ridica autobuzul STB”, a declarat Gabriela Firea, la Mamaia.

Primarul Capitalei a mai precizat că pagubele sunt semnificative, însă este mai important că nu au fost victime în urma accidentului.

„Remarcăm cu toţii, dar ştim asta, că în Bucureşti se circulă aşa cum se circulă. Nu pot să dau vina pe nimeni. Sunt convinsă că nici şoferul autoturismului personal nu a dorit să se întâmple aşa ceva. Sigur, fiind duminică nu era trafic şi a apăsat pedala de acceleraţie mai tare. L-am vîzut şi la televizor, era destul de speriat. Îmi pare rău si prin ce trecem noi ca autoritate şi pentru această familie”, a mai spus Firea.

Un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB)a căzut în Dâmboviţa, în zona Podului Eroilor din Capitală, sâmbătă, în jurul orei 8.00, în urma unei coliziuni cu un autoturism.

UPDATE STB: Directorul a dispus comisie care să cerceteze cauzele

Reprezentanţii Societăţii de Transport Bucureşti (STB) anunţă că, în urma accidentului de sâmbătă dimineaţă în care un autobuz a căzut în Dâmboviţa, directorul instituţiei a constituit o comisie care să cerceteze cauzele tehnice ale producerii incidentului.

Un autobuz al Societăţii de Transport Bucureşti (STB)a căzut în Dâmboviţa, în zona Podului Eroilor din Capitală, sâmbătă, în jurul orei 8.00, în urma unei coliziuni cu un autoturism.

În urma impactului, în autobuz nu au fost victime, iar în autoturism o femeie a fost rănită uşor şi a fost transportată la Spitalul Universitar, anunţă STB, printr-un comunicat de presă.

„Din primele informaţii, autobuzul marca Otokar a fost lovit de autoturismul marca Opel Astra, care a trecut pe culoarea roşu a semaforului şi a lovit autobuzul în partea stângă, în zona roţii din faţă. Încercând să evite coliziunea, dar şi în urma impactului, autobuzul a rupt parapetul podului şi a căzut în apa râului”, mai informează STB.

Potrivit sursei citate, Andrei Creci, directorul Societăţii, a cerut verificări.

„Directorul general al STB SA a dispus mobilizarea mijloacelor de intervenţie necesare pentru recuperarea autobuzului din apa râului şi constituirea unei comisii care să cerceteze cauzele tehnice ale accidentului”, subliniază Societatea.

Un autobuz a căzut în Dâmboviţa

Un accident rutier s-a produs, sâmbătă dimineaţă, între un autobuz STB şi o maşină, în zona podului Eroilor, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Autobuzul circula fără călători, iar şoferul a fost scos fără probleme medicale. De asemenea, şi în autoturism se afla doar şoferul.

La acţiune intervin două echipaje SMURD şi o motocicletă SMURD.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

Circulaţia este restricţionată în zonă. Potrivit unor surse, autoturismul nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului şi s-a lovit de autobuz. În urma impactului, autobuzul STB ar fi ricoşat şi a rupt gardul, după care a ajuns în Dâmboviţa.

Reprezentanţii ISU au revenit şi precizează că în autobuz se mai afla de fapt o persoană (posibil călător), iar în maşină, şoferul era însoţit de o femeie, care a fost transportată la spitalul Universitar, conştientă.

Scafandrii ISU-Bucureşti-Ilfov au intrat în Dâmboviţa şi sprijină echipele de intervenţie STB.

 

Taguri:
autobuz,
dâmboviţa,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici