Alexandru Sassu a murit

Politicianul Alexandru Sassu, fost director general al televiziunii publice, a murit sâmbătă la vârsta de 65 de ani.

8522 afișări
Imaginea articolului Alexandru Sassu a murit

Născut în 1955, la Bucureşti, Alexandru Sassu a absolvit Institutul Politehnic Bucureşti şi a fost între 2007 şi 2010 preşedinte-director general al Televiziunii publice.

A lucrat şi ca şef de secţie la Casa de Discuri Electrecord.

Compania a anunţat sâmbătă pe Facebook decesul acestuia. „A plecat Alexandru Sassu, fost preşedinte al TVR şi fost ministru în Guvernul Radu Vasile, dar a lucrat şi la Electrecord după ce a terminat facultatea”, au transmis rreprezentanţii companiei pe Facebook.

Alexandru Sassu a fost deputat PD şi ministru pentru Relaţia cu Parlamentul în cabinetul Radu Vasile. După plecarea de la TVR, a lucrat în mai multe companii private media.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici