Anunţ IMPORTANT despre LOTERIE. Cum se poate lua PREMIUL cel mare de 2,5 milioane de lei

  • Primele trageri loto de după redeschiderea agenţiilor Loteriei Române vor avea loc duminică. Loteria Română anunţă un report de peste 2,5 milioane lei la Loto 6/49 şi peste 7 milioane lei la Joker.
  • La Loto 6/49, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 2,5 milioane lei
11847 afișări
Imaginea articolului Anunţ IMPORTANT despre LOTERIE. Cum se poate lua PREMIUL cel mare de 2,5 milioane de lei

Anunţ IMPORTANT despre LOTERIE. Cum se poate lua PREMIUL cel mare de 2,5 milioane de lei

Primele trageri loto de după redeschiderea agenţiilor Loteriei Române vor avea loc duminică. Loteria Română anunţă un report de peste 2,5 milioane lei la Loto 6/49 şi peste 7 milioane lei la Joker.

Duminică, 21 iunie, vor avea loc primele trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 şi Super Noroc de după redeschiderea agenţiilor Loteriei Române.

Ultimele trageri loto au avut loc în data de 19 martie, toate premiile care nu au fost câştigate la aceste trageri fiind reportate pentru tragerile care vor avea loc duminica aceasta.

La Loto 6/49, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 2,5 milioane lei (peste 520.000 de euro), iar la Noroc se înregistrează un report cumulat în valoare de peste 2,13 milioane lei (peste 440.000 de euro).

La Joker, la categoria I, este în joc un report în valoare de peste 7 milioane lei (peste 1,46 milioane de euro), iar la Noroc Plus, la aceeaşi categorie, este în joc un report de peste 278.000 de lei (peste 57.600 de euro).

La Loto 5/40, la categoria I se inregistreaza un report in valoare de peste 886.400 de lei (peste 183.300 de euro), iar la categoria a II-a este în joc un report în valoare de peste 114.000 lei (peste 23.600 de euro). La categoria I a jocului Super Noroc se înregistrează un report în valoare de peste 48.300 de lei.

Totodată, Loteria Română anunţă că tragerile făcute pe baza lozurilor necâştigătoare „Iepuraşul norocos", care ar fi trebuit să aibă loc în 18 aprilie, au fost reprogramate pentru data de 12 iulie. Acest loz oferă şansa celor care joacă să se transforme din necâştigători în câştigătorii unei maşini. Pentru acest loz, Loteria Română a pus la bătaie 149.995 de câştiguri în valoare totală de 1.109.350 de lei care pot fi câştigate pe loc şi două maşini care pot fi câştigate în urma unor extrageri speciale de lozuri necâştigătoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici