ApaNova: O ploaie precum cea de vineri, din Capitală, apare o dată la 100 de ani

ApaNova informează că vineri, în urma ploii torenţiale din Capitală, cantitatea de apă acumulată în unele cartiere bucureştene a fost una uriaşă, iar astfel de ploi apar o dată la 50 sau chiar 100 de ani, precum cea din cartierul Pantelimon.

4281 afișări
Imaginea articolului ApaNova: O ploaie precum cea de vineri, din Capitală, apare o dată la 100 de ani

ApaNova: O ploaie precum cea de vineri, din Capitală, apare o dată la 100 de ani

ApaNova arată că în numai 30 de minute, în cartierul Pantelimon s-au acumulat 50 de litri/mp, iar în ceea ce priveşte intensitatea, aceasta corespunde unor ploi cu probabilitatea de apariţie de una la 100 de ani.

Totodată, o ploaie precum cea din Colentina apare o dată la 50 de ani.

Meteorologii au emis cod portocaliu de ploi pentru Capitală valabil vineri, până la ora 19:30, informează Administraţia Naţională de Meteorologie. Se vor semnala descărcări electrice, grindină şi intensificări ale vântului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici