Arad. Băiat de 14 ani, înecat la scăldat în balta unei balastiere

Un adolescent în vârstă de 14 ani a murit, vineri seara, înecat la scăldat, în balta unei balastiere din zona comunei Şofronea, judeţul Arad, transmite corespondentul MEDIAFAX.

581 afișări
Imaginea articolului Arad. Băiat de 14 ani, înecat la scăldat în balta unei balastiere

Arad. Băiat de 14 ani, înecat la scăldat în balta unei balastiere

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Călin Domşa, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că instituţia pe care o repezintă a fost avertizată de prietenii adolescentului, cu care acesta se afla la baie.

Ajunşi la faţa locului, scafandrii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad au reuşit să găsească băiatul în aproximativ o oră, în apă.

Adolescentul a fost predat unui echipaj SMURD care, după efectuarea tututor manevrelor de resuscitare, au declarat victima decedată.

"Este vorba despre un băiat de 14 ani care se afla la baie cu doi prieteni. Din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad au acţionat trei scafandri şi un echipaj SMURD", a spus Călin Domşa.

Pompierii atrag atenţia oamenilor să nu se scalde în bălţi sau râuri, ci doar în locuri autorizate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici