Atenţionare meteo: Cod galben de caniculă, de joi până duminică, în toată ţara

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de caniculă pentru toate zonele ţării, valabilă de joi până duminică, potrivit site-ului Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

2897 afișări
Imaginea articolului Atenţionare meteo: Cod galben de caniculă, de joi până duminică, în toată ţara

Atenţionare meteo: Cod galben de caniculă, de joi până duminică, în toată ţara (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit atenţionării emise, joi, vineri, sâmbătă şi duminică, vremea va fi caniculară, iar indicele de confort termic (ITU) se va situa peste pragul critic de 80.

Totodată, pe arii extinse temperatura maximă va depăşi 35 de grade, iar în Câmpia de Vest şi în Lunca Dunării se vor atinge izolat valori de 37...39 de grade.

Vezi cum va fi vremea în oraşul tău

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici