Augustin Lazăr, despre colaborarea cu ministrul Justiţiei: Va fi bună, nu avem probleme unii cu alţii

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat, vineri, că va avea o colaborare bună cu ministrul Justiţiei, afirmând că Florin Iordache este "un om foarte cordial" şi nu au probleme unul cu altul.

568 afișări
Imaginea articolului Augustin Lazăr, despre colaborarea cu ministrul Justiţiei: Va fi bună, nu avem probleme unii cu alţii

Augustin Lazăr, despre colaborarea cu ministrul Justiţiei: Va fi bună, nu avem probleme unii cu alţii (Imagine: Alexandru Dobre / Mediafax Arhiva Foto)

"Va fi o colaborare bună, nu vor fi probleme, pentru că noi nu avem probleme unii cu alţii. Cu domnul ministru am discutat, este un om foarte cordinal. În măsura în care dânsul dispune asupra lucrurilor, noi nu avem nicio problemă unii cu alţii", a declarat procurorul general Augustin Lazăr, întrebat cum priveşte colaborarea cu Ministerul Justiţiei în lumina ultimelor evenimente.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici