Avarie la o conductă de gaze în judeţul Vâlcea

Pompierii din Vâlcea intervin miercuri după ce a fost semnalată o varie la o conductă de gaze în localitatea Mihăeşti.

161 afișări
Imaginea articolului Avarie la o conductă de gaze în judeţul Vâlcea

Avarie la o conductă de gaze în judeţul Vâlcea

UPDATE 

Conducta de gaz a fost oprită, în scurt timp de la sosirea echipajelor de intervenţie şi nu mai există scurgeri de gaze, a transmis ISU Vâlcea.
 
La ora 11:44 a fost emis mesaj Ro-ALlert pentru informarea şi protejarea populaţiei din zona evenimentului.
 
În total, au fost evacuate 50 de persoane din 20 de locuinţe, pe o suprafaţă de cca 800 de mp. Traficul rutier a fost reluat şi se lucrează pentru repunerea în funcţiune a conductei.
 
Pompierii militari continuă să asigure măsuri de protecţie a populaţiei din zonă, precum şi de prevenire şi stingere a incendiilor la locul intervenţiei echipelor de specialitate ale distribuitorului de gaze, până la remedierea totală a situaţiei.

Ştirea iniţială

Pompierii din Vâlcea intervin miercuri după ce a fost semnalată o varie la o conductă de gaze în localitatea Mihăeşti.

La faţa locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Râmnicu Vâlcea şi Punctului de Lucru Buneşti, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială CBRN.

Echipajale au constatat că sunt pierderi însemnate de gaze din conducta avariată. Fisura este la o conductă magistrală. A fost anunţat de urgenţă distribuitorul de gaze.

„Echipajele operative au balizat zona şi au realizat un perimetru de siguranţă, urmând a se lua toate măsurile necesare pentru protecţia populaţiei din zona respectivă”, transmite ISU Vâlcea.

Potrivit Centrului Infotrafic, un buldoexcavator a lovit conducta.

Poliţiştii transmit că, pe DN 67, circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, existând rută ocolitoare pe DJ 647.

Intervenţia este în desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici