Bărbat de 45 de ani din Botoşani carbonizat într-un incendiu care i-a cuprins casa

Un bărbat de 45 de ani din localitatea Ivancăuţi, judeţul Botoşani, a murit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, carbonizat în propria locuinţă, pompierii urmând să stabilească cauzele care au provocat incendiul în care bărbatul şi-a pierdut viaţa – transmite corespondentul Mediafax.

398 afișări
Imaginea articolului Bărbat de 45 de ani din Botoşani carbonizat într-un incendiu care i-a cuprins casa

Bărbat de 45 de ani din Botoşani carbonizat într-un incendiu care i-a cuprins casa

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, un incediu a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă în localitatea Ivancăuţi, într-o locuinţă. Proprietarul casei, un bărbat de 45 de ani nu a reuşit să iasă la timp din imobilul cuprins de flăcări şi a fost găsit carbonizat de echipajele pompierilor care au intervenit pentru stingerea incendiului.

“În seara zilei de 3 ianuarie, dispeceratul integrat ISU-SAJ Botoşani a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o casă de pe raza satului Ivancăuţi, comuna Păltiniş. La locul evenimentului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Dărăbani, cu o autospecială cu apa şi spumă, SVSU Dărăbani, cu o autospecială cu apa şi spumă, voluntari din comună şi un echipaj al SJA Dărăbani. La sosirea forţelor de intervenţie la faţa locului, ardeau bunurile dintr-o încăpere şi o parte din acoperişul casei, cu posibilitatea de propagare la întreaga locuinţă. Întrucât au existat informaţii ca proprietarul, în vârstă de 45 de ani, nu a reuşit să iasă din locuinţă, pompierii au început căutările, concomitent cu acţiunea de stingere a incendiului. Din nefericire, bărbatul a fost găsit carbonizat în interiorul casei. Se lucrează la stingerea ultimelor focare şi
îndepărtarea efectelor negative” a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani, Dorina Lupu.

În acest caz a fost declanşată o anchetă, urmând să se stabilească cauzele care au dus la izbucnirea incendiului şi la decesul bărbatului de 45 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
botoşani,
incendiu,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici