Bătaie între două familii din judeţul Timiş.Trei persoane fiind transportate la spital

Două familii din localitatea Uihei, judeţul Timiş, s-au bătut, luni, în stradă, ca urmare a unui conflict mai vechi izbucnit între copiii lor, trei persoane fiind transportate la spital, la cerere.

245 afișări
Imaginea articolului Bătaie între două familii din judeţul Timiş.Trei persoane fiind transportate la spital

Bătaie între două familii din judeţul Timiş.Trei persoane fiind transportate la spital (Imagine: Octav Ganea/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Andreea Cinteză, a declarat că cearta a pornit de la copiii celor două familii, care se aflau de mai multă vreme în conflict.

"Copiii s-au certat săptămâna trecută la şcoală, iar astăzi (luni - n.r.) pe când unul dintre ei trecea prin faţa casei celuilalt, o femeie a ieşit din casă şi l-a luat la bătaie. Acesta a fugit repede acasă şi s-a întors alături de tată şi de alte persoane, la femeia care îl bătuse. Aceasta este însărcinată în luna a şasea. Au urmat certurile şi îmbrâncelile în care au fost implicate, în total, şase persoane", a spus Andreea Cinteză.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Timiş, în urma scandalului, două persoane s-au ales cu arcada şi cu buza sparte. Medicii de la ambulanţă sosiţi la faţa locului au spus că nu este nevoie ca acestea să fie transportate la spital, însă cele două persoane şi femeia însărcinată au solicitat îngrijiri medicale la o unitate medicală.

Cele şase persoane implicate în scandal au primit câte 1.000 de lei amendă pentru alarmare falsă a poliţiştilor şi tulburarea liniştii publice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici