Biletele pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni pot fi cumpărate şi prin SMS

CFR Călători anunţă că biletele pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni pot fi cumpărate, din luna februarie, şi prin SMS

170 afișări
Imaginea articolului Biletele pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni pot fi cumpărate şi prin SMS

Biletele pe ruta Gara de Nord-Aeroportul Otopeni pot fi cumpărate şi prin SMS

Potrivit unui comunicat al companiei de transport, transmis marţi, pentru călătoria cu trenurile CFR Călători pe relaţii de pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă şi retur, călătorii au posibilitatea de a cumpăra titluri de călătorie electronice prin SMS, înainte de urcarea în tren, prin transmiterea unui SMS la numărul 7458.

Pentru achiziţionarea unei călătorii, se va transmite prin SMS la numărul 7458 litera: B – pentru un bilet spre staţia Bucureşti Nord şi O – pentru un bilet spre staţia Aeroport Henri Coandă.

Tariful unui bilet, în orice direcţie, este de 1,20 euro + TVA, la care se adaugă şi costul SMS-ului trimis la 7458: 0,05 Euro + TVA în Orange şi Telekom, gratuit în Vodafone şi Digi, susţine CFR Călători.

„Prin transmiterea unui SMS se poate cumpăra titlul de călătorie pentru o singură persoană, (bilet întreg). În urma transmiterii SMS-ului, călătorul va primi un mesaj SMS cu un link, la accesarea căruia se va deschide codul QR pentru verificare. La verificarea titlurilor de călătorie de către personalul feroviar, este obligatorie prezentarea mesajului SMS cu codul QR în vederea verificării titlului de călătorie SMS, a perioadei de valabilitate şi a statusului (valabil sau expirat)”, se arată într-un comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici