Video Bine aţi venit în noul AN! Mii de turişti şi localnici au petrecut de Revelion pe străzi şi în pieţe la Predeal, Braşov şi Constanţa - VIDEO

Foarte mulţi turişti şi localnici petrec Revelionul la Predeal, ieşind în faţa hotelurilor şi pensiunilor la miezul nopţii. În Piaţa Sfatului din Braşov au ieşit aproape 8.000 de oameni, în timp ce la Constanţa petrec 6.000 de persoane.

546 afișări

Zeci de mii de turişti au ales să petreacă Revelionul în staţiunile de pe Valea Prahovei. La Predeal, la miezul nopţii, petrecăreţii au ieşit în faţa hotelurilor şi a pensiunilor, iar hotelierii s-au întrecut în focuri de artificii.

Unii turişti au lansat lampioane şi au spart pahare pentru a avea noroc în noul an.

La Braşov, 8.000 de localnici şi turişti au asistat în Piaţa Sfatului la un spectacol de foc de artificii care a durat 8 minute. Artificiile s-au tras de la Turnul Alb, aflat pe drumul spre Poiana Braşov.

După focul de artificii, trupa Phoenix susţine un concert.

La Constanţa, peste 6.000 de persoane participă la petrecerea de Revelion. Primăria Constanţa a organizat petrecerea de Revelion în Piaţa Ovidiu din zona istorică a oraşului, unde au fost invitaţi să cânte Damian Drăghici, Sore, Nicoleta Nucă, Vanotek şi DJ Slimboy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici