Bistriţa: Bărbatul care şi-a luat copilul de acasă şi a ameninţat că-l omoară, reţinut

Bărbatul din localitatea Tărpiu, judeţul Bistriţa-Năsăud, care a dispărut de acasă, sâmbătă, împreună cu fiul său de 9 ani, ameninţând că îi va lua viaţa copilului şi apoi se va sinucide, a fost reţinut. El este acuzat, printre altele, că şi-a violat o verişoară, pe care ar fi legat-o cu un lanţ în beciul casei.

156 afișări
Imaginea articolului Bistriţa: Bărbatul care şi-a luat copilul de acasă şi a ameninţat că-l omoară, reţinut

Bistriţa: Bărbatul care şi-a luat copilul de acasă şi a ameninţat că-l omoară, reţinut

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu propunere de arestare preventivă, arată un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

“La data de 11mai a.c., în cadrul cercetărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, de 46 de ani, din Tărpiu. Bărbatul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi instigare la infracţiunea de furt calificat, fapte comise în perioada aprile-mai a.c., asupra a două persoane, din localitatea Tărpiu”, scrie în comunicat.

Pe numele bărbatului existau mai multe plângeri de lovire, însă abia după ce sora mai mare a copilului de 9 ani dispărut sâmbătă dimineaţa a depus plângere la Poliţie, poliţiştii din Năsăud au mai înregistrat o alta din partea unei femei de 50 de ani, verişoară a bărbatului. Femeia îl acuză pe acesta că ar fi violat-o, ar fi bătut-o şi ar fi legat-o cu lanţul câinelui în beciul casei, unde a ţinut-o o noapte întreagă.

Bărbatul va fi prezentat vineri Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

Bărbatul din Tărpiu a suferit o depresie după ce soţia sa, cu care are cinci copii, a plecat la muncă în Spania, în urmă cu două luni. Acesta s-a apucat de băut, a devenit foarte violent şi a avut mai multe conflicte cu vecinii pe care i-a şi lovit.

Direcţia Generală pentru Protecţia Drepturilor Copilului Bistriţa-Năsăud a început la rândul ei o anchetă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici