Bordel deschis într-un bloc din Timişoara, descoperit de poliţişti

Poliţiştii au descins, joi, într-un apartament din Timişoara unde aveau informaţii că un bărbat de 30 de ani a deschis un bordel în care lucrau prietena lui, o tânără de 23 de ani, şi sora acesteia de 16 ani, bărbatul fiind eliberat recent din închisoare, unde fusese închis pentru trafic cu minori.

565 afișări
Imaginea articolului Bordel deschis într-un bloc din Timişoara, descoperit de poliţişti

Prostituată (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, în urma descinderii poliţiştilor de la Crimă Organizată, coordonaţi de procurori DIICOT, au fost ridicate trei persoane, respectiv bărbatul de 30 de ani, prietena acestuia şi sora acesteia, care înfiinţaseră în apartament un bordel, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform surselor citate, bărbatul a ieşit recent din închisoare, unde a executat o pedeapsă pentru trafic cu minori şi şi-a convins prietena să se prostitueze. Aceasta, la rândul ei, şi-a convins sora de 16 ani să se prostitueze.

Cei trei îşi racolau clienţii prin intermediul anunţurilor în ziare locale şi percepeau preţuri cuprinse între 50 şi 100 de lei. Potrivit vecinilor celor trei, prostituatele aveau chiar şi 20-30 de clienţi pe zi, uneori aceştia fiind nevoiţi să aştepte pe scară.

La ora transmiterii acestei ştiri, cei trei sunt audiaţi de procurorii DIICOT, bărbatul fiind acuzat de proxenetism şi trafic de minore.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici