Braşov: Doi trecători au fost răniţi după o schelă ce s-a prăbuşit peste ei

Doi trecători, o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 78 de ani, au fost răniţi, miercuri, după ce o schelă a unei clădiri aflate în construcţie, din centrul vechi al Braşovului, s-a prăbuşit peste ei, cei doi fiind preluaţi de un echipaj SMURD, transmite corespondentul MEDIAFAX.

151 afișări
Imaginea articolului Braşov: Doi trecători au fost răniţi după o schelă ce s-a prăbuşit peste ei

Braşov: Doi trecători au fost răniţi după o schelă ce s-a prăbuşit peste ei (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a produs în jurul orei 14.30, pe strada Nicolae Bălcescu din centrul vechi al Braşovului, după ce schela unei clădiri unde se lucra la acoperiş s-a prăbuşit.

Bucăţi din schelă şi elemente de construcţie au rănit doi trecători, o tânără de 23 de ani şi un bărbat de 78 de ani, care se aflau în zonă, aceştia fiind preluaţi de un echipaj SMURD şi transportaţi la Spitalul Judeţean Braşov.

Cei doi trecători au suferit leziuni minore în zona capului, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Luiza Dănilă.

De asemenea, un echipaj de poliţie a ajuns la locul accidentului, pentru cercetări.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici