Ministrul Apărării, Mihai Fifor, şi-a dat demisia din Guvern/ Stănescu, întrebat dacă va pleca din executiv: Vă rog să aveţi multă răbdare

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, şi-a dat demisia din Guvern, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

4960 afișări
Imaginea articolului Ministrul Apărării, Mihai Fifor, şi-a dat demisia din Guvern/ Stănescu, întrebat dacă va pleca din executiv: Vă rog să aveţi multă răbdare

BREAKING Ministrul Apărării, Mihai Fifor, şi-a dat demisia din Guvern

„Am facut o analiza foarte serioasă, am văzut ca s-a întâmplat în ultimle luni şi am considerat că pot să merg lângîă echipă la partid, să încercîm să pregătim dou ani grei care urmează. Cred că e nevoie să înmtîrim echipa şi să putem pregpti proiectele importante. Am rugat-o pe doamna prim ministru şi pe domnul preşedinte Dragnea să fie de acord să-mi depun mandatul să să pot să merg la partid să mă implic serios”, a declarat Mihai Fifor, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD sunt vehiculate mai multe schimbări în Guvernul Dăncilă. Una dintre variante este o modificare la Ministrul Apărării, în locul lui Mihai Fifor urmând să vină Dorel Căprar, preşedinte al Comisiei de Apărare din camera Deputaţilor.

La bursa zvonurilor se aude că Ilan Laufer va prelua portofoliul de la Ministerul Dezvoltării, Paul Stănescu, unul dintre contestatarii lui Liviu Dragnea urmând să fie îndepărtat din Cabinetul Dăncilă.

Stănescu, întrebat dacă va pleca din Guvern: Vă rog să aveţi multă răbdare

Vicepremierul Paul Stănescu le-a spus luni la Parlament, înainte de şedinţa CExN pentru remaniere, jurnaliştilor care l-au întrebat dacă a fost anunţat de premier că va fi schimbat din funcţie, să aibă „multă răbdare”.

„Aveţi răbdare. Stăm de vorbă după Comitetul Executiv”, a spus Stănescu, la intrarea în şedinţa CExN al partidului, întrebat de jurnalişti dacă va mai rămâne în Guvern.

Chestionat dacă în locul va veni la Dezvoltare Ilan Laufer, fost ministru pentru mediul de afaceri, Stănescu a replicat: „Vă rog să aveţi multă răbdare”.

Stănescu a venit la şedinţa CExN însoţit de primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, unul dintre cei care au susţinut scrisoarea anti-Dragnea.

Vicepremierul Paul Stănescu a participat, luni dimineaţă, înainte de şedinţa CExN, la o discuţie în biroul din Parlament al lui Liviu Dragnea, alături de premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi lideri judeţeni PSD.

Ulterior, Stănescu s-a dus să discute cu fostul vicepreşedinte PSD Adrian Ţuţuianu, care a fost exclus din partid.

Surse politice spun că Tudorel Toader îşi va păstra portofoliul la Justiţie, în timp ce la Transporturi, în locul lui Lucian Şova va venit Mircea Drăghici.

Drăghici este parlamentar şi trezorierul PSD.

Totodată este vehiculată o schimbare la Comunicaţii, în locul lui Bogdan Cojocaru urmând să vină Alexandru Petrescu.

Deciziile privind schimbările sunt luate în şedinţa PSD de luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici