Cadou de „Iepuraş”: plimbări gratuite pe lac, în Parcul Drumul Taberei, de Paşte

  • Duminică, în ziua de Paşte, plimbările cu barca sau cu hidrobicicleta pe lacul din Parcul Drumul Taberei sunt gratuite pentru toată lumea.
  • 26 de ambarcaţiuni sunt puse la dispoziţie de Primăria Sectorului 6, între orele 14.00 şi 19.00.
  • O tură pe lac poate dura 30 de minute.
51 afișări
Imaginea articolului Cadou de „Iepuraş”: plimbări gratuite pe lac, în Parcul Drumul Taberei, de Paşte

Cadou de „Iepuraş”: plimbări gratuite pe lac, în Parcul Drumul Taberei, de Paşte

„Se anunţă o vreme superbă în Capitală duminică, 5 mai, în ziua de Paşte. Şi ce poate fi mai frumos, după masa de prânz, decât o plimbare în natură?! Cei care ajung în Parcul Drumul Taberei, vor avea parte de o surpriză: Primăria Sectorului 6, prin Administraţia Comercială, oferă în dar <de Iepuraş> plimbări gratuite pe lac”, anunţă Primăria Sectorului 6 al Capitalei.

Potrivit sursei citate, sunt 26 de ambarcaţiuni la ponton: 15 hidrobiciclete, 8 bărci şi 3 lebede, cu o capacitate de 2-4 locuri.

Turele gratuite durează 30 de minute, astfel încât să poată beneficia de ele cât mai multe persoane.

Programul la debarcader, în ziua de Paşte, este de la 14.00 la 19.00. Acelaşi program va fi şi luni, în a doua zi, însă plimbările sunt cu taxă: 10 lei jumătatea de oră şi 15 lei plimbarea de o oră. De luni, revenim la programul obişnuit, 11.00 – 19.00, zilnic.

„Şi în celelalte parcuri din sector se poate petrece timp liber de calitate. În Parcul Liniei din Militari, cel mai mare parc nou făcut după Revoluţie, pe o suprafaţă de peste 8 hectare, sunt o mulţime de atracţii: terenuri de sport, locuri de joacă pentru toate categoriile de vârstă, cu echipamente inedite, pumptrack, foişoare cu WiFi, zonă de hamace, zonă de fitness în aer liber şi tot felul de băncuţe pe care se poate citi o carte, sta la soare, în linişte. În Parcul Crângaşi au fost încă de anul trecut refăcute toate locurile de joacă, iar acum sunt atracţia cartierului. Spaţiul verde, mobilierul urban şi aleile din parc sunt şi acestea în curs de reabilitare, dar se lucrează etapizat, pe trei tronsoane, astfel încât să nu fie afectate plimbările vizitatorilor. Iar dacă mai mergem câţiva paşi, până la Digul Lacul Morii, amenajat şi dat în folosinţă în vara lui 2022, putem vedea de pe promenadă cel mai frumos apus din Bucureşti”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
parcuri,
sector 6,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici