Cazul adolescentului oprit de poliţişti cu focuri 17 de armă: ”Eram cu faţa în asfalt şi săreau cu picioarele pe capul meu”

Adolescentul de 16 ani oprit cu focuri de armă de poliţişti dintr-o cursă nebună pe străzile Capitalei a fost eliberat.

7911 afișări
Imaginea articolului Cazul adolescentului oprit de poliţişti cu focuri 17 de armă: ”Eram cu faţa în asfalt şi săreau cu picioarele pe capul meu”

Cazul adolescentului oprit de poliţişti cu focuri 17 de armă: ”Eram cu faţa în asfalt şi săreau cu picioarele pe capul meu” (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

El urmează să fie cercetat sub control judiciar pentru ultraj, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. Părinţii acestuia acuză însă autorităţile că le-au bătut copilul cu brutalitate şi au depus o plângere în acest sens, scrie Gândul.

Poliţiştii de la Brigada rutieră a Capitalei au urmărit aproape o jumătate de oră o maşină în noaptea de joi spre vineri şi au tras 17 focuri de armă pentru a opri un şofer, în vârstă de 16 ani,care consumase droguri, un poliţist fiind rănit uşor.

Părinţii şi pasagerul din dreapta au o variantă complet diferită de cea a autorităţilor. Aceştia susţin că agentul s-ar fi rănit de fapt la picior de la loviturile aplicate celor doi.

Tatăl adolescentului: După ce copiii s-au dat jos din maşină, i-au luat la omor. Vasile, vino încoace. Uitaţi, se vede cum este bătut.

Reporter: Poliţia a făcut asta?

Vasile: Da, da! Şi pe mine şi pe fratele meu. Şi se zice că l-am lovit pe poliţist cu maşina. Nu este adevărat. Îl doare piciorul de la loviturile pe care ni le-a dat. Eram cu faţa în astfalt şi săreau cu picioarele pe capul meu şi pe spatele lui.

Respectivii au depus o plângere în faţa procurorului cu privire la acest presupus episod violent.

De la Institutul de Medicina Legala sunt aşteptate rezultatele complete ale testărilor toxicologice. Adolescentul a fost iniţial depistat pozitiv la consumul de substanţe halucinogene, potrivit stirileprotv.ro.

Avocat: ''Am discutat cu procurorul şi cu avocatul din oficiu pus iniţial. Înţeleg că la dosar rezultatele de la IML atât pentru drog cât şi pentru alcool sunt negative”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici