Ce ţinute se poartă în acestă primăvară în funcţie de ocazie

  • Primăvara aceasta se poartă paietele şi culoriile vii, roz, galben
  • Când nu ştii ce să îmbraci, alege piese simple, clasice, căci nu vei da greş
  • Paietele reprezintă piesa de sezon
  • Ca să porţi un outfit în tendinţe trebui să ţii cont de specificul evenimentului
  • O investiţie de sezon şi de calitate şi pe termen lung te costă 1000 de euro
636 afișări
Imaginea articolului Ce ţinute se poartă în acestă primăvară în funcţie de ocazie

Ce ţinute se poartă în acestă primăvară în funcţie de ocazie

Primăvara aceasta se recomandă să porţi cât mai multe culori vii. Femeile preferă să îşi reînoiască garderoba, să facă loc noului şi să dea la o parte ce nu mai este în ton cu stilul personal.
 
Poate că de multe ori ai deschis şifonierul şi ai observat că ai atât de multe haine încât nu ai apucat să le porţi pe toate şi aveai nevoie de un sfat în acest sens.
 
Mădălina, fashionstylist şi personal shopper, cu o experienţă de mai bine de 5 ani, îţi dezvăluie trips and tricks în ceea ce priveşte ţinuta pentru fiecare ocazie importantă din viaţa ta. 
 
Doar ca să fii la curent cu ce se poartă primăvara aceasta şi cum să îţi alcătuieşti outfitul în stilul tău personal.
 
Să investeşti într-o ţinută basic, de calitate cu piese statement, clasice creată dintr-un blazer din stofă, pantofi cu toc, te asigură că nu vei da greş niciodată şi îl vei avea forever.
 
Mădălina Preda, , fashionstylist şi personal shopper: „Dacă trebuie să ieşi la o întâlnire şi nu ai timp să accesorizezi prea mult, te duci la dulap, îţi iei jeanşii aceia care ştii că îţi vin cel mai bine, adaugi un sacou, o pereche de pantofi cu toc sau flat dacă nu îţi place să porţi tocuri şi ai ieşit direct pe uşă”
 
Când vorbim de o ţinută la modă şi purtată la serviciu trebuie să iei în considerare domeniul de activitate. Dacă lucrezi de exemplu într-o corporaţie sau te duci la un interviu sau chiar o întâlnire de afacere. Şi costumul uneori poate părea impunător, cu mici artificii, cu o pereche de pantaloni mai lejeri îl poţi purta în mii de feluri.
 
Mădălina Preda, fashionstylist şi personal shopper: „Nu recomand cămăşile foarte slimfit, foarte cambrate. În general arată mult mai bine cămăşile oversisze, cămăşile pe care poţi să le furi chiar din dulapul iubitului, de ce nu! Pentru că lucrez într-o zonă creativa, prefer să merg în nişte jeanşi reinterpretaţi, poate să port un sutien şi să pun peste un sacou.”
 
Fiecare femieie iubeşte să iasă cu prietenele afară iar cel  mai bun motiv este brunch-ul. Dacă adori paietele şi vrei să încerci ceva mai îndrăzneţ află că şi designerii au propus piesa pricipală în diferite forme geometrice cât mai flash şi cât mai stridente, combinate cu o cămaşă albă bărbătească şi accesorizată cu nişte cercei mari şi brăţări.
 
Dacă vrei să faci o investiţie de primăvară pe termen lung şi de calitate îţi spun că te costă 1000 de euro, iar dacă apelezi la sfatul unui consilier vestimentar, mai trebuie să scoţi din buzunar încă  500 de euro.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici