Cei doi bărbaţi care au jefuit o casă de amanet din Urziceni au fost arestaţi

Cei doi bărbaţi care au jefuit, luni după-amiază, o casă de amanet din Urziceni, au fost arestaţi preventiv, miercuri seară, pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Urziceni, sub acuzaţia de tâlhărie.

149 afișări
Imaginea articolului Cei doi bărbaţi care au jefuit o casă de amanet din Urziceni au fost arestaţi

Cei doi bărbaţi care au jefuit o casă de amanet din Urziceni au fost arestaţi (Imagine: Shutterstock)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa, inspector Andreea Dănilă, decizia Judecătoriei Urziceni nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs de avocaţii celor doi bărbaţi.

De asemenea, ea a precizat că a fost finalizată inventarierea bunurilor furate de suspecţi, stabilindu-se că aceştia au sustras dintr-un sertar al unui birou peste 6.000 de lei şi aproximativ 50 de grame de bijuterii din aur.

"Cei doi bărbaţi, unul de 37 de ani din Urziceni şi altul de 38 ani din comuna Bornăeşti, reţinuţi iniţial pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului Judecătoriei Urziceni au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Urziceni, care au decis arestarea lor preventivă pentru 29 de zile sub acuzaţia de tâlhărie, infracţiune pedepsită cu închisoare între trei şi 18 ani. Rezultatul acţiunii de inventariere realizate de către administratorul casei de amanet arată că din unitate lipsesc peste 6.000 de lei şi aproximativ 50 de grame de bijuterii din aur, bunuri care urmează să fie recuperate de către poliţişti", a declarat Andreea Dănilă.

Cei doi au fost duşi în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ialomiţa.

Doi bărbaţi au jefuit, luni după-amiază, o casă de amanet din Urziceni, după ce l-au bătut pe angajatul unităţii, care a fost transportat la un spital din Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici