Ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului, vineri, în Capitală. Brigada Rutieră închide două străzi din oraş. Ce parcări se închid începând de joi seara

  • Brigada Rutieră din Bucureşti anunţă că vineri vor fi restricţii de trafic pe străzile Anghel Saligny şi Lipscani pentru a permite organizarea unui ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului.
  • Mai multe parcări din zonă vor fi închise aproximativ 16 ore.
833 afișări
Imaginea articolului Ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului, vineri, în Capitală. Brigada Rutieră închide două străzi din oraş. Ce parcări se închid începând de joi seara

Ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului, vineri, în Capitala. Brigada Rutieră închide două străzi din oraş

Potrivit Poliţiei, vineri, între orele 10.00 – 12.00, Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România ,,Elie Wiesel”, va organiza un ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului la Ansamblul Monumental „Memorialul Victimelor Holocaustului”, situat la intersecţia Str. Brezoianu cu Str. Lipscani, ocazie cu care se vor depune coroane de flori şi se vor rosti alocuţiuni.

Pe timpul desfăşurării evenimentului, între orele 08.30 – 12.30, traficul rutier şi pietonal se va restricţiona pe strada Anghel Saligny, perimetrul cuprins între Splaiul Independenţei şi Lipscani, şi pe strada Liscani, între străzile Ion Brezoianu şi Anghel Saligny.

Totodată, începând de joi, de la ora 20.00 şi până la încheierea evenimentului vor fi închise parcările din faţa Monumentului „Memorialul Victimelor Holocaustului, din faţa unităţii de pompieri, de pe strada Lipscani, tronsonul cuprins între Brezoianu şi Anghel Saligny, de pe strada Anghel Saligny, pe tronsonul cuprins între Splaiul Independenţei şi Lipscani, şi de pe Splaiul Independenţei între Mihai Vodă şi Elie Radu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici