Circulaţia pe Bulevardul Dinicu Golescu, închisă două luni pentru lucrări la Pasajul Basarab

Circulaţia rutieră pe Bulevardul Dinicu Golescu din Capitală, între strada Fluviului şi Şoseaua Orhideelor, în zona Gării Basarab, va fi închisă de sâmbătă, timp de două luni, din cauza unor lucrări la Pasajul Basarab, a anunţat Primăria Capitalei.

118 afișări
Imaginea articolului Circulaţia pe Bulevardul Dinicu Golescu, închisă două luni pentru lucrări la Pasajul Basarab

Circulaţia pe Bulevardul Dinicu Golescu, închisă două luni pentru lucrări la Pasajul Basarab (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Pe perioada restricţiilor de trafic de pe Bulevardul Dinicu Golescu şoferii pot circula prin stada Fluviului - Calea Plevnei - drumul de acces spre IDM - Gara Basarab, a precizat Primăria Capitalei într-un comunicat de presă.

Pasajul rutier denivelat superior Basarab va realiza legătura rutieră şi de tramvai între Bulevardul Nicolae Titulescu - Şoseaua Orhideelor - Podul Grozăveşti - Bulevardul Vasile Milea (pentru circulaţia tramvaielor) şi, respectiv, Şoseaua Grozăveşti, întregind astfel inelul principal de circulaţie al Bucureştiului în partea de nord-vest.

Proiectul cuprinde două traversări majore de obstacole - râul Dâmboviţa, peste podul existent şi calea ferată, în zona Gării de Nord.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, declara, în 15 iulie, la prezentarea bilanţului pentru doi ani de la preluarea mandatului, că Pasajul Basarab este finalizat în proporţie de 80 la sută. Oprescu preciza că lucrările ar putea fi finalizate în aproximativ opt-nouă luni.

Circulaţia pe mai multe porţiuni de drum din zona Pasajului Basarab este închisă temporar pentru realizarea lucrărilor la acest obiectiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici