Cîţu cere întoarcerea la normalitate. „Vreau ca anul şcolar să înceapă şi să rămână cu prezenţă fizică”

Premierul Florin Cîţu a declarat, vineri, că vrea ca anul şcolar să înceapă cu prezenţă fizică şi să rămână aşa şi cere ca festivităţile de început de an şcolar să fie „cât mai aproape de normalitate”.

1740 afișări
Imaginea articolului Cîţu cere întoarcerea la normalitate. „Vreau ca anul şcolar să înceapă şi să rămână cu prezenţă fizică”

Cîţu cere Educaţiei întoarcerea la normalitate. „Vreau ca anul şcolar să înceapă şi să rămână cu prezenţă fizică”

„Am avut două lucruri pe care le-am spus şi rămân ferm pe acestea. Vreau ca anul şcolar să înceapă cu prezenţă fizică şi să rămână cu prezenţă fizică. Avem tot ceea ce ne trebuie. Anul trecut am învăţat mult, dar nu aveam vaccin. E important pentru mine, după discuţiile pe care le-am avut cu specialiştii asupra impactului de anul trecut asupra elevilor, de aceea nu aş vrea să mai trecem prin acea situaţie şi vom face tot ceea ce e posibil ca anul şcolar să rămână cu prezenţă fizică”, declară Florin Cîţu.

El cere ca festivităţile de început de an şcolar să fie „cât mai aproape de normalitate”.

„Ştiu că este complicat, dar am încredere că vom găsi cele mai bue soluţii. Este un moment important în viaţa fiecărui elev şi aş vrea să ne bucurăm împreuă în această zi”, adaugă Cîţu.

De asemenea, premierul insistă pe vaccinarea sau testarea angajaţilor, inclusiv din sistemul de învăţământ

„Eu mi-a exprimat ca de fiecare dată opinia că nu doar personalul din sistemul medical, dar şi cel din învăţământ, din MAI, MApN şi sistemul public trebuie ori să se vaccineze, ori să se testeze. Nu putem să mergem mai departe aşa cum am mers până acum”, conchide Florin Cîţu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici