Conflict între doi copii cu urmări grave: Unul dintre ei, împins de tatăl celuilalt

Un conflict între doi copii din Focşani s-a lăsat cu urmări grave. Unul dintre ei a fost bruscat vineri de tatăl celuilalt, în plină stradă.

1026 afișări
Imaginea articolului Conflict între doi copii cu urmări grave: Unul dintre ei, împins de tatăl celuilalt

Conflict între doi copii cu urmări grave: Unul dintre ei, împins de tatăl celuilalt

Potrivit IPJ Vrancea, poliţiştii din Focşani au fost sesizaţi că în zona Capela Militară un copil în vârstă de 9 ani a fost agresat de un bărbat.

Surse apropiate anchetei susţin că scandalul a fost provocat de un conflict izbucnit la şcoală între doi copii, iar tatăl unuia dintre ei s-a implicat.

Copilul ar fi fost bruscat de tatăl celuilalt, dar nu a fost rănit.

Forţele de ordine au fost alertate de mama copilului bruscat.

Pe numele bărbatul a fost întocmit dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici