Crimă în Vaslui: O femeie a fost ucisă de concubin

O femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Pogana, judeţul Vaslui, a fost ucisă, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, de concubinul ei, cu un an mai în vârstă, pe fondul unei crize de gelozie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

601 afișări
Imaginea articolului Crimă în Vaslui: O femeie a fost ucisă de concubin

Crimă în Vaslui: O femeie a fost ucisă de concubin

În urma unei crize de gelozie, vasluianul şi-a ucis concubina cu o singură lovitură de topor, individul fiind reţinut.

Un echipaj de poliţie fusese solicitat la locuinţa celor doi pentru aplanarea conflictului din familie, încă de sâmbătă după-amiaza, însă mama individului, care făcuse apelul la 112, le-a spus oamenilor legii că totul este în ordine.

"În momentul în care s-a întors acasă, suspectul a început să o ameninţe pe victimă, iar, de frică, aceasta s-a baricadat în locuinţă. Conform primelor informaţii, suspectul a spart uşa încăperii respective cu un topor, după care i-a aplicat o lovitură femeii, provocând decesul acesteia", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, procurorul Alice Ruja, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Bărbatul în vârstă de 51 de ani a fost reţinut şi va fi prezentat Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzaţia de omor.

Vecinii au povestit că între cei doi concubini au existat, de-a lungul timpului, mai multe conflicte similare, pe fondul consumului de alcool şi din cauza geloziei bărbatului, însă femeia ar fi refuzat să părăsească imobilul în care locuiau împreună, deoarece aveau doi copii, unul de 16 ani şi un altul de 24 de ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici