Fetiţă de 2 ani, accidentată şi abandonată de un biciclist, în centrul Sibiului

  • O fetiţă în vârstă de 2 ani a fost accidentată şi abandonată, în centrul Sibiului, de un biciclist.
  • Poliţiştii fac publice imaginile cu autorul, surprinse de camerele de supraveghere, şi cer ajutorul populaţiei pentru a-l găsi.
196 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 2 ani, accidentată şi abandonată de un biciclist, în centrul Sibiului

Biciclistul pe care Poliţia îl caută

Biciclistul a accidentat fetiţa, sâmbătă, în centrul Sibiului, pe pietonală, în timp ce mergea spre Piaţa Mare.

După ce a acroşat fetiţa, el şi-a continuat deplasarea fără să oprească.

Copila, însoţită de părinţi, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, respectiv părăsirea locului producerii accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

În momentul producerii evenimentului, bărbatul era îmbrăcat în blugi de culoare închisă, un hanorac de culoare negru şi purta pe spate o borsetă de dimensiuni reduse, de culoare mov. Bicicleta condusă este de culoare neagră.

Poliţiştii au făcut publice imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă şi fac apel la populaţie ca cei care l-au văzut pe biciclist să contacteze Poliţia Sibiu.

"Vă solicităm sprijinul în vederea identificării şi depistării persoanei din imagine, un biciclist care, azi, 8 mai, în jurul orei 18,11, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, zonă pietonală, spre Piaţa Mare, a acroşat o fetiţă în vârstă de 2 ani, continuându-şi deplasarea fără să oprească la locul accidentului. Fetiţa, însoţită de părinţi, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale", se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Poliţiei Sibiu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici