FOTO: Peste 100 de persoane evacuate dintr-un hotel din Păltiniş, după ce zona spa a fost cuprinsă de flăcări

  • Peste 100 de persoane au fost evacuate, joi, dintr-un hotel din staţiunea Păltiniş, judeţul Sibiu
  • În zona spa a izbucnit un incendiu
  • Doi oameni au ajuns la sptial
1903 afișări
Imaginea articolului FOTO: Peste 100 de persoane evacuate dintr-un hotel din Păltiniş, după ce zona spa a fost cuprinsă de flăcări

Sibiu: Peste 100 de persoane evacuate dintr-un hotel, în urma unui incendiu

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru" al judeţului Sibiu a fost sesizat, joi, că un incendiu a izbucnit în interiorul zonei Spa a unui hotel din staţiunea Păltiniş.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala de salvare de la înălţime, autospeciala de transport victime multiple şi trei echipaje SMURD.

Au fost evacuate 106 persoane cazate şi trei angajaţi ai hotelului.

După evaluarea medicală a tuturor persoanelor, două femei de 50 şi 20 de ani, intoxicate cu fum, au fost preluate de echipajele Smurd şi transportate la UPU Sibiu.

În acest moment, incendiul este localizat şi se lucrează pentru lichidarea acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici