Funcţia pentru care candidează Bogdan Licu, procurorul general interimar

Procurorul general interimar Bogdan Licu şi-a depus dosarul de candidatură pentru a ocupa funcţia de prim-adjunct al procurorului general, au afirmat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

602 afișări
Imaginea articolului Funcţia pentru care candidează Bogdan Licu, procurorul general interimar

Funcţia pentru care candidează Bogdan Licu, procurorul general interimar

Potrivit aceloraşi surse, fosta şefă a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Oana Schmidt Hăineală s-a înscris în cursa pentru funcţia de adjunct-şef al DIICOT.

Interviurile, organizate la Ministerul Justiţiei, vor avea loc în ianuarie, iar la începutul lunii februarie, vor fi anunţate persoanele care vor ocupa aceste poziţii.

Selecţia şefilor adjuncţi are loc în paralel cu cea pentru ocuparea celor trei funcţii de conducere de la şefia Parchetului General, DNA şi DIICOT. Cinci procurori candidează pentru şefia DNA şi tot atâţia pentru poziţia de şef al DIICOT. Mariana Alexandru, Călin Nistor, Elena Grecu, Ionuţ Botnaru şi Crin-Nicu Bologa s-au înscris în cursa pentru ocuparea funcţiei de şef la DNA. Aceştia vor susţine interviul pe 16 ianuarie. Giorgiana Hosu, Daniel Horodniceanu, Ioana Albani, Viorel Badea şi Teodor Niţă s-au înscris în concursul pentru ocuparea funcţiei de procuror-şef al DIICOT. Aceştia susţin interviul pe 17 ianuarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici