HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2020: Patru zodii vor fi puse astăzi în faţa unor situaţii greu de gestionat. Cum se vor descurca

HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Săptămâna se încheie cu o Lună Plină în semnul Leului, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) nu duc lipsă de energie, dar s-ar putea simţi puse în faţa unor situaţii greu de gestionat.

28127 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2020: Patru zodii vor fi puse astăzi în faţa unor situaţii greu de gestionat. Cum se vor descurca

HOROSCOP 9 FEBRUARIE 2020

Zodiile Fixe s-ar putea simţi puse în faţa unor situaţii greu de gestionat.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE BERBEC

Luna Plină de astăzi interconectează casa vieţii sociale cu cea a celei sentimentale, respectiv preocupările de moment cu planurile pe termen lung. Dacă nu ai timp astăzi să te concentrezi pe ambele sectoare, află că indicat ar fi să îţi direcţionezi atenţia şi resursele de timp şi energie către relaţia cu persoana iubită şi/ sau copiii. De asemenea, nu trebuie să te simţi vinovat(ă) dacă îţi acorzi mai mult timp ţie şi pasiunilor tale actuale.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE TAUR

Luna Plină de azi creează, în horoscopul tău general, o punte de legătură între casa familiei şi cea a carierei, iar cum ea cade în weekend, este o veste bună pentru tine faptul că acest eveniment astral te îndeamnă să petreci mai mult timp de calitate alături de cei dragi, cu toate că acest lucru ar putea însemna să nu faci progresele pe care ţi le-ai fi dorit în privinţa unor treburi profesionale aduse acasă.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE GEMENI

În cazul tău, Luna Plină de duminica aceasta se manifestă plenar în casa comunicării, crescând riscul să apară unele discuţii în contradictoriu cu rudele, dar în special cu fraţii, surorile sau alte persoane apropiate din familie. Ar mai fi de menţionat că, dacă pleci într-o călătorie, ar fi bine să te asiguri că autovehiculul sau mijlocul de transport, respectiv şoferul sunt de încredere şi nu te expui riscurilor inutile, pe care le-ai fi putut evita.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE RAC

Cu Luna Plină care trimite energii preponderent în casa banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie, este foarte important ca astăzi să nu exagerezi cu cheltuielile. Minimizează-le pe cele pe care le poţi controla, iar în privinţa celorlalte, încearcă să te ocupi doar de cele prioritate. Astfel, există riscul să intri în bugetul destinat pe săptămâna viitoare, ceea ce te poate aduce în situaţia de a-ţi modifica drastic lista de cumpărături pe lunea viitoare.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE LEU

Luna Plină de astăzi se manifestă cel mai puternic tocmai în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă multă energie, o stare de spirit bună, dar ar putea, de asemenea, să îţi exacerbeze unele neajunsuri. Aşadar, dacă se întâmplă să apară disensiuni cu apropiaţii sau mai cu seamă cu partenerul de viaţă, s-ar putea să laşi orgoliul mai degrabă decât raţiunea să dicteze cum te poziţionezi în raport cu cel drag. Lasă de la tine.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE FECIOARĂ

Cu Luna Plină în plină forţă azi în casa subconştientului, este de aşteptat ca relaţia ta cu atenţia primită de la cei din jur să fie una extrem de dificilă. Ba nu primeşti suficientă, ba nu îţi convine că eşti în lumina reflectoarelor. Poate ar trebui să te opreşti un moment şi să vezi ce anume îţi doreşti cu adevărat. Altfel, semeni derută în jur şi nimeni nu va mai şti cum să te ia.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE BALANŢĂ

Luna Plină de duminica aceasta se manifestă plenar tocmai în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor, semn că ambele domenii te preocupă în egală măsură astăzi, cu atât mai mult dacă intenţionezi sau derulezi deja proiecte cu unii prieteni. Asumă-ţi totuşi faptul că partenerul şi copiii nu vor fi prea fericiţi să afle că îţi vei petrece o bună bucată din zi alături de gaşcă şi nu în compania lor. Pot apărea conflicte.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE SCORPION

Luna Plină de astăzi îşi face simţită influenţa în casa carierei din horoscopul tău general, iar cum efectul ei persistă până la începutul săptămânii viitoare, rezervă-ţi ziua de astăzi pentru a face câte ceva la proiectele pe care le ai acum în derulare la serviciu. În felul acesta, furi startul lunea viitoare şi te poziţionezi cu un pas în faţa competiţiei pe care o ai printre colegii de muncă ce râvnesc acelaşi post ca tine.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE SĂGETĂTOR

Luna Plină de duminica aceasta atrage atenţia asupra faptului că poate nu ai mai călătorit de mult. Dacă te trezeşti devreme, nu ar fi rău să organizezi ad hoc o excursie cu cei dragi, dar nu înainte de a te asigura că ai măsuri de siguranţă în cazul în care maşina dă rateuri sau întârzie vreun mijloc de transport în comun. În cazul în care le faci o vizită rudelor, stai departe de subiectele sensibile.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE CAPRICORN

Luna Plină activează şi în cazul tău axa financiară din astrograma ta solară, ceea ce poate duce la discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri pe seama modul în care unul dintre voi utilizează resursele pe care le deţineţi în comun sau pe care le-aţi câştigat unul în asociere cu celălalt. Este foarte important să trasaţi unele limite clare şi să existe reguli peste care nu va trece niciunul dintre voi.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE VĂRSĂTOR

Luna Plină se manifestă astăzi plenar în casa parteneriatelor din horoscopul tău general. Tu eşti genul de persoană care pune binele comun pe primul loc, dar se pare că partenerul de viaţă şi/ sau afaceri a cam început să îşi urmărească propriile interese, trăgând mai puţin puternic la căruţă atunci când vine vorba de obiectivele pe care le aveţi amândoi. Se cade să vorbeşti despre acest lucru întrucât este evident că te deranjează foarte mult.

HOROSCOP 9 FEBRUARIE PEŞTI

Cu Luna Plină în casa sănătăţii şi a muncii, astrele au două sfaturi importante pentru tine astăzi: acordă mai mult timp odihnei, cu toate că asta implică să amâni unele angajamente sociale, iar în privinţa muncii, asigură-te că dai dovadă de profesionalism, dar fără a face rabat de la pauzele de care ai atâta nevoie. E drept că ai parte de o perioadă nu prea uşoară la serviciu, dar nu realizezi nimic dacă te suprasoliciţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici