Video Imagini şocante surprinse de camerele de supraveghere cu autorul crimei din Făget / Măsuri speciale luate de poliţie

Suspectul crimei produse miercuri dimineaţă a fost surprins în imagini imediat după ce i-a atacat pe cei doi soţi în localitatea Făget din judeţul Timiş. Aproximativ 200 de poliţişti sunt mobilizaţi pentru prinderea lui, fiind instituite filtre în patru judeţe.

4017 afișări

Imaginile au fost surprinse de o cameră de supraveghere în faţa unui magazin din localitatea Temereşti, la scurt timp după crima comisă în parcul din Făget. În imagini se vede cum bărbatul încearcă să deschidă uşa localului. Pentru că este închisă, bărbatul loveşte în mod repetat cu pumnul în uşă, iar apoi urcă pe bicicletă şi pleacă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, tânărul de 33 de ani, suspectat că a ucis un bărbat în bătaie şi a rănit alte cinci persoane, în zona localităţii Făget, este căutat, miercuri, de aproximativ 200 de poliţişti.

De asemenea, pentru găsirea lui este folosit şi un elicopter, precum şi o dronă. Totodată, filtre ale Poliţiei au fost instituite atât în judeţul Timiş, cât şi la intrarea în Bihor, Arad şi Caraş-Severin.

Majoritatea poliţiştilor sunt mobilizaţi în zona Făget, unde au avut loc incidentele provocate de tânărul de 33 de ani.

Un tânăr a atacat, miercuri dimineaţa, un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, aflaţi la jogging într-un parc din oraşul Făget. Pe bărbat l-a omorât în bătaie, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. Apoi, bărbatul a plecat cu o bicicletă spre localitatea Temereşti, iar pe drum a mai bătut trei persoane. Ulterior, a furat o maşină, cu care a lovit un bărbat. În încercarea de a-l prinde, poliţiştii au tras trei focuri de armă asupra maşinii, dar fără succes.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici