Video În faţa copiilor îngroziţi: O ceartă din cauza unui leagăn a degenerat într-o bătaie cu pumni şi picioare între taţi | VIDEO

Doi copii din Iaşi s-au certat din cauza unui leagăn dintr-un parc şi şi-a chemat taţii. Cei doi s-au bătut, bătaia fiind filmată şi publicată pe reţelele de socializare.

5992 afișări

AVERTISMENT! Video cu puternic impact emoţional!

Cearta între doi copii, de 9, respectiv 11 ani a degenerat într-un conflict între taţii lor.

Incidentul între cei mici a pornit de la un leagăn, dintr-un parc de joacă. Copiii s-au certat şi unul dintre ei şi-a sunat tatăl, care i-a făcut observaţie celuilalt copil. La rândul său, şi acesta şi-a chemat tatăl. Supărat că cineva i-a făcut observaţie copilului lui, a început să îl lovească cu pumnii şi picioarele pe celălalt adult.

Totul a fost filmat de cineva care trecea prin zonă. Imaginile au fost văzute şi de către poliţişti, care s-au autosesizat şi au început cercetările într-un dosar de loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice.

„Din cercetările efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că bărbatul de 34 de ani, în timp ce se afla pe o alee din faţa unui bloc din municipiul Iaşi, l-ar fi agresat fizic cu pumnii şi picioarele pe un alt bărbat, de 45 ani, din municipiul Iaşi, de faţă fiind şi alte persoane", a declarat Ilinca Ciobanu, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore într-un dosar de loviri sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

În urma audierilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi, procurorii au decis cercetarea acestuia sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Taguri:
taţi,
bătaie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici