Incendiu într-un mall din Capitală, cauzat de o defecţiune la o hotă

Un incendiu a izbucnit, duminică noapte, în centrul comercial Vulcan din Capitală, din cauza unei hote, informează reprezentanţii ISU, precizând că nicio persoană din interior nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. La acţiune au intervenit mai multe autospeciale şi un echipaj de descarcerare.

2418 afișări
Imaginea articolului Incendiu într-un mall din Capitală, cauzat de o defecţiune la o hotă

Incendiu într-un mall din Capitală, cauzat de o defecţiune la o hotă

„A fost vorba de un incendiu la tubulatura unei hote dintr-un centru comercial, incendiul a fost stins în limitele găsite, nu au fost persoane surprinse în interior sau care să necesite îngrijiri medicale”, a declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentantul ISU, Bogdan Toma.

De asemenea, Bogdan Toma a mai precizat că la faţa locului s-a intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă SMURD, două autoscări şi un echipaj de descarcerare.

Mall Vulcan este amplasat pe strada Mihail Sebastian din Sectorul 5 al Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici