Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Nu s-au înregistrat victime şi nu s-au evacuat persoane,

  • Un incendiu a izbucnit, vineri seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.
  • Au ars izolaţia unor conducte şi deşeuri.
6599 afișări
Imaginea articolului Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Nu s-au înregistrat victime şi nu s-au evacuat persoane,

Incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. Patru maşini de pompieri au intervenit

Pompierii militari băcăuani au fost anunţaţi că pe casa scării a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, la etajele superioare, este fum.

La sosirea forţelor de intervenţie s-a constat că fumul provenea dintr-un canal tehnic, cu suprafaţa de aproximativ 120 centimetri pătraţi, prin care trec conductele de termoficare”, transmit pompierii.

Incendiul a fost lichidat, iar în urma acestui au ars izolaţia conductelor şi deşeuri.

Nu s-au înregistrat victime şi nu s-au evacuat persoane, conform ISU Bacău.

Pompierii vor rămâne la faţa locului pentru a se asigura că nu mai există niciun risc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici