Instructorul de yoga acuzat de trafic de persoane şi viol a fost reţinut

Instructorul de yoga a cărui grupare a obţinut peste 1,4 milioane de euro din exploatarea sexuală a persoanelor vulnerabile a fost reţinut, alături de alţi patru suspecţi.

430 afișări
Imaginea articolului Instructorul de yoga acuzat de trafic de persoane şi viol a fost reţinut

Instructorul de yoga acuzat de trafic de persoane şi viol a fost reţinut

DIICOT informează că a reţinut 5 indivizi cercetaţi pentru constituirea unui grup infracţional organizat şi trafic de persoane.

Unul dintre ei e acuzat şi de viol.

În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate medii de stocare a datelor informatice, telefoane mobile, laptopuri, înscrisuri, sume de bani în lei şi valută, precum şi alte mijloace de probă.

A fost dispusă măsura sechestrului asigurător asupra a 10 imobile aparţinând membrilor grupării infracţionale organizate.

Vineri, a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a 4 dintre inculpaţi şi a arestului la domiciliu faţă de un alt inculpat.

Poliţiştii din Bucureşti au făcut joi percheziţii la un maestru spiritual şi instructor de yoga, bănuit că ar fi liderul unei grupări ce racola persoane vulnerabile pentru exploatare sexuală. Victimele erau ţinute în apartamentele suspecţilor şi obligate să facă videochat. Gruparea a obţinut peste 1,4 milioane de euro. Se pare că gruparea era condusă de un fost elev al lui Gregorian Bivolaru.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici