ISMB face verificări la Şcoala generală "I.G.Duca", după ce o elevă s-a lovit la ora de sport

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) face verificări la Şcoala generală "I.G.Duca" din Sectorul 5, după ce o elevă s-a lovit la cap în timpul orei de sport care se desfăşura pe hol, într-un spaţiu improvizat, a declarat, marţi, Marian Banu, purtătorul de cuvânt al inspectoratului.

397 afișări
Imaginea articolului ISMB face verificări la Şcoala generală "I.G.Duca", după ce o elevă s-a lovit la ora de sport

ISMB face verificări la Şcoala generală "I.G.Duca", după ce o elevă s-a lovit la ora de sport (Imagine: Shutterstock)

"Vom analiza cauzele, împrejurările şi consecinţele acestui incident. Apoi, în funcţie de vinovăţie vom stabili sancţiunile", a spus Banu, prezent la Şcoala "I.G. Duca",

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), Alis Grasu, a spus că, la şase minute după ce a fost solicitată ambulanţa, un echipaj a ajuns la şcoală.

"Copilul avea traumatism cranio-cerebral grad zero. Era conştientă, acuza durere de cap. A fost transportată la Spitalul de Urgenţă Bagdasar-Arseni", a explicat managerul SABI.

La Bagdasar, eleva a fost investigată şi trimisă pentru un consult ORL la Spitalul "M.Curie", întrucât a spus că i-a curs sânge din nas, a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, Florian Bica.

"Copila a spus că este ameţită, aşa că va reveni la spital, unde va rămâne sub supraveghere medicală preventivă. Nu sunt leziuni cerebrale", a adăugat Bica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici