Iubitorii de chiftele de la Ikea vor simţi aroma acestora la ei acasă. Compania oferă un premiu clienţilor fideli

  • Ikea este renumită pentru chiftelele suedeze servite la cafenelele magazinelor sale.
  • De aceea transformă chiftelele pe care le iubesc clienţii în lumânări parfumate.
  • Ikea oferă lumânări parfumate cu aromă de chiftele ca premiu într-o tombolă pentru membrii clubului de loialitate
1844 afișări
Imaginea articolului Iubitorii de chiftele de la Ikea vor simţi aroma acestora la ei acasă. Compania oferă un premiu clienţilor fideli

Iubitorii de chiftele de la Ikea vor simţi aroma acestora la ei acasă. Compania oferă un premiu membrilor loiali

Ikea speră că lumânările pot atrage noi clienţi să îşi facă un card de fidelitate, care oferă recompense membrilor şi alte avantaje, potrivit CNN.

Vor fi 1.925 de câştigători norocoşi care vor primi o lumânare cu parfum de chiftele, care va lăsa mirosul dulce al acestora să le cuprindă casele. Evenimentul se va desfăşura până pe 22 august.

În timpul pandemiei, când magazinele au fost închise, compania din Suedia a împărtăşit reţeta de chiftele pentru ca iubitorii să o poată face acasă (indiciu: totul este despre sosul de smântână).

„Este greu să stăm numai acasă, dar vrem să facem ca viaţa tuturor să fie mai uşoară şi mai plăcută. Bon appétit sau, smaklig måltid, aşa cum spunem în Suedia!" a spus compania.

În 2019, Ikea a declarat că lucrează la o chiftea vegetală care „arată şi are gust de carne, dar este făcută din proteine ​​alternative pe bază de plante. Ikea a spus că vrea să vândă chiftelele vegetale la toate restaurantele sale din întreaga lume.
 
Chifteluţele Ikea au apărut încă din 1985, potrivit companiei. Se vând mai mult de 1 miliard în fiecare an.
 
„Este dificil să faci afaceri cu cineva pe stomacul gol”, a spus fondatorul Ikea, Ingvar Kamprad, care a murit în 2018, despre motivul pentru care compania a decis să deschidă restaurante în magazine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici