Lecţii de schi în Europa. Unde găseşti cele mai ieftine ore

În România, preţurile sunt de 5-6 ori mai mici ca în Austria, Elveţia sau Franţa, dar sunt comparative cu cele din Bulgaria sau Slovenia, potrivit Gândul.

98 afișări
Imaginea articolului Lecţii de schi în Europa. Unde găseşti cele mai ieftine ore

Lecţii de schi în Europa. Unde găseşti cele mai ieftine ore (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Dacă ţi-ai propus ca în această iarnă să înveţi să schiezi şi ai ocazia să pleci din ţară, pentru o vacanţă în Alpi, atunci trebuie să ştii că lecţiile de schi "afară" sunt foarte scumpe, comparativ cu preţurile din România.

Astfel, la noi, la Poiana Braşov, spre exemplu, la Şcoala Sport Ski Club (www.ski-instructor.ro), preţul pentru o lecţie individuală este de 50 ron, puţin peste 10 euro, de 5-6 ori mai ieftin ca afară. La Euroski, în Vatra Dornei, o oră te costă 60 ron iar patru ore, 230 de ron.

O şcoală de schi din Austria, pentru cei interesaţi, oferă atât lecţii private, cât şi lecţii pentru grupuri. La "Blacksheepski", care oferă cursuri în mai toate staţiunile importante din Austria, preţul pentru o oră privată este de 49.50 euro, iar dacă îţi doreşti să faci un curs profesionist de cinci zile, preţul este de 200 de euro de persoană, cel mult opt persoane.

Citeşte mai multe despre locurile în care găseşti cele mai ieftine ore de schi pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici