Lista cu persoanele juridice aprobate în Programul Rabla, publicată pe site-ul AFM

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă că listele cu persoanele juridice aprobate în cadrul Programului Rabla şi dosarul aprobat pentru Programul Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ au fost publicate pe site-ul AFM.

818 afișări
Imaginea articolului Lista cu persoanele juridice aprobate în Programul Rabla, publicată pe site-ul AFM

Lista cu persoanele juridice aprobate în Programul Rabla, publicată pe site-ul AFM

„Ca urmare a aprobării dosarelor de finanţare în şedinţa Comitetului de Avizare din data de 07 octombrie 2019, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat liste noi cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla)”, se arată într-un comunicat transmis, marţi, de AFM.

Potrivit sursei citate, în această etapă, au fost acceptate 174 dosare pentru 276 autovehicule.

„Listele persoanelor juridice care au fost acceptate în cadrul acestui program sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secţiunea aferentă Programului Rabla.Persoanele juridice care au fost acceptate se pot adresa producătorilor/ dealerilor auto validaţi în Programului Rabla, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul instituţiei”, mai transmite AFM.

De asemenea, sursa citată mai arată că fost aprobat un dosar de finanţare depus de Municipiul Râmnicu Vâlcea în cadrul Programului Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici