Liviu Mihaiu, înlocuit din funcţia de guvernator al Deltei - surse

Liviu Mihaiu, guvernatorul Deltei Dunării, va fi înlocuit din funcţie printr-o decizie a premierului care va fi luată, cel mai probabil în această săptămână, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse guvernamentale.

47 afișări
Imaginea articolului Liviu Mihaiu, înlocuit din funcţia de guvernator al Deltei - surse

Liviu Mihaiu, înlocuit din funcţia de guvernator al Deltei - surse (Imagine: Mediafax Foto)

Sursele citate nu au putut preciza cine va fi ales să-l înlocuiască pe Mihaiu la conducerea Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

Până la momentul transmiterii acestei ştiri, Mihaiu nu a putut fi contactat pentru a comenta informaţia.

Conform legii, numirea în această funcţie se face prin decizie a premierului, la propunerea ministrului Mediului.

Mihaiu a fost numit guvernator al Deltei Dunării în 18 septembrie 2008.

La momentul la care numirea sa a fost anunţată oficial, Mihaiu declara că preia postul de guvernator al Deltei Dunării cu gândul de a face tot ceea ce nu au făcut cei pe care, timp de cinci ani, i-a criticat.

"A fost o decizie cumplită pe care am luat-o, cu gândul să fac ceea ce nu au făcut cei pe care, timp de cinci ani, i-am criticat", declara Mihaiu.

Jurnalistul afirma că preia funcţia de guvernator al Deltei cu gândul de a reuşi.

"Păi, dacă am lăsat familia şi peştişorul de aur din presă, mă duc acolo să reuşesc. Vă promit că n-am să-i dezamăgesc pe cei care au fost entuziasmaţi de numirea mea în acest post", mai spunea Mihaiu cu ocazia numirii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici