Manda: Am solicitat o serie de hotărâri CSAT pe care SRI ar fi trebuit să le respecte

Preşedintele Comisiei de Control al SRI , Claudiu Manda, a anunţat că a solicitat CSAT o serie de documente care vizează sarcini pe care SRI trebuia să le respecte.

154 afișări
Imaginea articolului Manda: Am solicitat o serie de hotărâri CSAT pe care SRI ar fi trebuit să le respecte

Manda: Am solicitat o serie de hotărâri CSAT pe care SRI ar fi trebuit să le respecte

“Am hotărât să trimitem o adresă către CSAT pentru că noi am solicitat Serviciului Român de Informaţii o serie de hotărâri CSAT care vizează sarcini pentru Serviciul Român de Informaţii sau o serie de decizii pe care Serviciul Român de Informaţii ar fi trebuit să le respecte. Pe foarte multe dintre acestea le-am văzut sau, mai degrabă, pe toate pe care le-am solicitat la Direcţia Juridică, dar atunci cînd am solicitat să le trimitem şi la Comisie, fie şi în copii, au spus că ar fi nevoie de avizul CSAT”, a spus Claudiu Manda.

Manda e convins că cererea pe care a formulat-o nu se va lovi de refuzul CSAT.

“Nu cred că CSAT se va împotrivi, dar am hotărât să trimitem o adresă către CSAT în care să fie de acord ca documentele care ne sunt necesare în activitatea noastră de control, care vizează activitatea Serviciului Român de Informaţii să există acest acord CSAT pe acele documente să ne parvină de la Serviciul Român de Informaţii sau la CSAT dacă le putem solicita de la ei”, a mai spus Claudiu Manda.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici