Medic israelian din Italia: "Numărul pacienţilor creşte, dar încercăm să ne ocupăm de toţi"

  • Gai Peleg, medic israelian care lucrează în Parma, Italia, spune că numărul pacienţilor continuă să crească, însă personalul medical face tot ce poate pentru a-i trata pe toţi
  • În Italia sunt peste 5 mii de morţi din cauza COVID-19
  • Spitalele fac faţă cu greu numărului mare de pacienţi
109241 afișări
Imaginea articolului Medic israelian din Italia: "Numărul pacienţilor creşte, dar încercăm să ne ocupăm de toţi"

DE PUBLICAT Medic israelian din Italia: "Cei peste 60 de ani nu mai sunt ventilaţi, ci lăsaţi să-şi ia adio"

Gai Peleg este un medic israelian care tratează pacienţi infectaţi cu coronavirus la un spital din nordul Italiei. Acesta a vorbit pentru presa din ţara natală, scrie Jerusalem Post.
 
Italia a suferit până acum pierderea a peste 5.400 de oameni din cauza pandemiei de coronavirus. Alţi 50 de mii de oameni se luptă cu boala.
 
Gai Peleg, un doctor israelian care lucrează în Parma, a spus pentru presa din ţara natală că spitalele fac faţă cu greu numărului mare de pacienţi. Cei trecuţi de 60 de ani, în stare gravă, au nevoie de ventilare, pentru că sunt cei mai predispuşi agravării bolii. Doctorul a afirmat că numărul tot mai mare de pacienţi e problematic, dar că personalul medical face tot ce poate pentru a-i trata pe toţi.
 
Jerusalem Post mai scrie că în prezent Israelul discută cumpărarea câtorva mii de aparate pentru ventilare pentru a putea face faţă unui scenariu grav.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici