Mesaj Ro-Alert în Târgovişte: Un leu a fost văzut în apropierea oraşului

A fost emis un mesaj Ro-Alert, joi, în zona Priseaca - Târgovişte, judeţul Dâmboviţa, după ce o persoană a sunat la 112 şi a spus că a văzut un leu care se plimba liber. Autorităţile sunt în alertă maximă.

2901 afișări
Imaginea articolului Mesaj Ro-Alert în Târgovişte: Un leu a fost văzut în apropierea oraşului

Mesaj Ro-Alert în Târgovişte: Un leu a fost văzut în apropierea oraşului

Cetăţeanul care a sunat la 112 a spus că în zona benzinăriei dintre localităţile Priseaca şi Târgovişte a văzut un leu liber.

Autorităţile din Dâmboviţa au intrat în alertă.

Nu este vorba despre un animal care să fi scăpat de la zoo şi nici despre unul deţinut de un cetăţean care locuieşte în judeţ, aceste informaţii fiind verificate de autorităţi.

Jandarmii dâmboviţeni caută animalul în zona în care s-a dat alerta şi au emis şi ujn mesaj Ro-Alert către populaţie, pentru a fi avertizată în cazul în care apelul venit la 112 se va dovedi a fi real.

Totodată, ISU Dâmboviţa au trimis în zonă un echipaj SMURD.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici